Brace – M

Brace-M

De Brace-M is een instrument waarmee ik verschillende soorten en maten beugels kan maken voor alle vormen van ingroeiende nagels. Deze techniek is geschikt voor alle vormen van ingroeiende teennagels. De maat kan individueel aangepast worden daarom is deze techniek geschikt voor grote en kleinere tenen en zelfs vingers. 

De typische M-vorm is karakteristiek voor deze techniek. Het is een extra krachtige beugel die gelijk de klachten vermindert en in zeer korte tijd snel resultaat kan worden behaald. Er zijn verschillende mogelijkheden om de beugel te bevestigen: op de nagel, om de nagel of een combinatie daarvan.

De Brace-M nagelbeugel is gemaakt van chirurgisch staal en wordt vastgezet met een composiet dat geschikt en goedgekeurd is voor medische toepassingen, waardoor het veilig is voor gebruik op het menselijk lichaam.

De Brace-M nagelbeugel is een universele aanpak van het probleem van ingroeiende nagels. Maar geen ingroeiende nagel is hetzelfde, daarom is een individueel behandelplan noodzakelijk.