Arkada Methode

Met deze mooie techniek wordt er op een zachte manier de ingroeiende nagelkant uit de nagelwal gebogen. In ongeveer een uur kan de nagel compleet veranderen. De nagel kan rechter gebogen worden, waardoor de kanten van de nagel niet meer in de huid zal prikken.

De techniek is geschikt voor bijna iedere vorm van ingroei zoals; trauma nagels, stootnagels, tunnelnagels, (hyper) convexe nagels of nagels die na een operatie ingreep klachten blijven geven.

Doormiddels van de arkada’s cub word de teen gefixeerd, waardoor mijn handen vrij zin om rustig en zacht de zijkant van de nagel in een optimaal mogelijke vorm te buigen. De druk op uw huid en de pijn verdwijnen. De nieuwe vorm word tijdelijk gefixeerd met Acryl.

U ervaart weinig pijn tijdens de behandeling en het resultaat zal vaak langduriger zijn dan met andere regulatie methodes. Het is net als bij andere methodes wel heel belangrijk om de oorzaak van de ingroei te achterhalen. Wanneer het lukt de oorzaak aan te pakken dan kan het zelfs permanent zijn.

Het geheim achter deze methode is het unieke TC-16 collageen serum. Dit serum bevat een hoog aandeel (vis) collageen, dat zorgt ervoor dat de nagel, de huid en nagelbed elastische worden. Dit zorgt ervoor dat ik in staat ben zo’n grote verandering van de vorm van u nagel te maken in 1 behandeling.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

  1. Thuis voorbehandelen met de speciaal ontwikkelde Arkada’s serum
  2. De behandeling in de praktijk
  3. De nabehandeling thuis met de Arkada’s serum

Arkada methode
na 1 behandeling